• 021-66099733
  • kavoshmo.bs@gmail.com
  • تهران- خ آزادی- خ استادمعین- خ هاشمی- بعد از 21 متری جی - ک سحری پ 4 ط 3

طرح توجیهی بسته بندی پسته

 

امروزه خط تولید بسته بندی پسته به یکی از پرطرفدارترین خطوط تولید برای تولید کننده ها تبدیل شده. چرا که آجیل و خشکبار تنقلاتی پر مصرف برای عموم است ، مخصوصا اگر طعم دار هم باشند و از حالت خام بودن خارج شده باشد.

ماشین آلات این خط تولید عبارتند از :

دستگاه تفت و شورکن آجیل

دستگاه طعم زن آجیل و پسته (لووک ای Lovak machine)

دستگاه خشک کن خشکبار

دستگاه بسته بندی ۴ توزین (آجیل و خشکبار)

۱_دستگاه تفت و شور کن آجیل

بسته بندی آجیل و خشکبار

اولین مرحله ای  که در خط فرآوری آجیل باید انجام شود تفت و پخت آجیل ( پسته خام ، تخمه خام و) است که توسط دستگاه تفت انجام می شود .کارکرد این دستگاه بدین ترتیب است که ابتدا محصول خام توسط دستگاه بالابر Z به مخزن آن ریخته میشود و همزمان نمک با بالابر پودری به مخزن دستگاه تفت ریخته میشود و سپس دستگاه تفت شروع به کار میکند و عملیات پخت و فرآوری آجیل را استارت میزند. دستگاه تفت با مشعل گازی کار میکند و و سه جداره میباشد ، لایه داخلی آن آهن گالوانیزه و لایه وسطی آن ، پشم سنگ و لایه خارجی از آهن میباشد که هوای گرم به هدر نرود. جنس مخزن دستگاه تفت تماما استیل است و شما میتوانید به راحتی و با هر دمایی که میخواهید آجیل را تفت بدهید.

۲_دستگاه طعم زن آجیل و پسته

مرحله بعدی نوبت میرسه به طعم زنی آجیل که این کار با دستگاه طعم زن لووک انجام میشود.بدیت ترتیب که طعم مایع بر روی سطح آجیل پاشیده میشود و جذب آن میشود.شما میتوانید از این دستگاه برای طعم زنی پسته ، تخمه ، بادام استفاده کنید  و از انواع طعم های گلپر ، نمکی ، آب لیمویی ، سرکه ای برای بالا رفتن کیفیت محصول و جذاب شدن آن استفاده کنید. درام یا مخزن این دستگاه کاملا استیل است و دارای تابلو برق مجزا برای قطع و وصل کردن موتور آن استفاده میشود.

 

۳_دستگاه خشک کن خشکبار ( پسته و تخمه و )

مرحله بعدی در خط فرآوری آجیل و خشکبار دستگاه خشک کن است که نیاز میباشد تا آجیل حتما این مرحله را پشت سر بگذارد. بعد از اینکه در دستگاه لووک آجیل طعم زنی با مایع انجام میشود آجیل رطوبت دار بهم میچسبند و نیاز دارند تا با خشک شدن از هم جدا شوند.دستگاه خشک کن این کار را برای شما انجام میدهد و پسته و تخمه های شما را کاملا ترد میکند و کیفیت آن را بالا میبرد و همزمان آن را سرند میکند و آجیل را آماده بسته بندی نهایی میکند.

۴_دستگاه بسته بندی ۴ توزین آجیل و خشکبار از جمله پسته

آجیل و خشکبار باید با دستگاه های توزین دار بسته بندی شوند که این دستگاه ها در مدل های تک توزین ، دوتوزین ، چهارتوزین و ده توزین عرضه میشود. مدل کارکرد این دستگاه ها تماما شبیه به هم است و تنها  تفاوتی که بین آنهاست ، ظرفیت و میزان تولید و مقداری که در هر شیفت کاری بسته بندی میکنند ، است. بعنوان مثال اگر دستگاه بسته بندی دوتوزین در هر دقیقه ۲۰ بسته را بسته بندی نماید دستگاه چهارتوزین ۳۰ الی ۳۵ بسته را بسته بندی مینماید.

شرکت مشاوران کاوش آمادگی خود را جهت تدوین انواع طرح های توجیهی رستوران، فست فود، کافی شاپ  و ... جهت ارائه به سرمایه گذاران، بانک ها، سازمان ها و ... اعلام می نماید.

طرح های توجیهی تدوین شده توسط شرکت مشاوران کاوش بصورت کامل بوده و شامل:

- مطالعات بازار و تحقیقات بازار

- مطالعات فنی و عملیاتی

- مطالعات مالی

به همراه

- نرم افزار کامفار

می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های

021-66099733

021-66099752

09904260060

تماس حاصل نمایید.

 

لایک : 0
  • ارتباط با ما

    • موبایل: 09904260060
    • تلفن ثابت: 66099733-021
    • فکس: 66099752-021
    • ایمیل: kavoshmo.bs@gmail.com
    • آدرس پستی: ایران- تهران- خ آزادی- خ استادمعین- خ هاشمی- بعد از 21 متری جی- ک سحری- پ 4 ط 3