• 021-66099733
  • kavoshmo.bs@gmail.com
  • تهران- خ آزادی- خ استادمعین- خ هاشمی- بعد از 21 متری جی - ک سحری پ 4 ط 3

طرح توجیهی فست فود

 

مراحل راه اندازی یک فست فود

  • تدوین طرح کسب و کار : برآورد هزینه راه اندازی فست فود مقدماتی تا پیشرفته، بازار هدف،اخذ تمامی مجوزهای لازم جهت راه اندازی فست فود
  • پیدا کردن یک محل مناسب برای فست فود
  • تامین هزینه های اولیه راه اندازی فست فود
  • خرید تمامی لوازم مورد نیاز ضروری: گاز و فر و سرخ کن و یخچال و میز و قفسه و صندوق دریافت پول .
  • استخدام و آموزش کارکنان : معمولا نیروها ی جوان به صورت نیمه وقت علاقه زیادی به کار در فست فود دارند
  • تبلیغات فست فود از طریق تبلیغات کاغذی ، تلوزیونی . بهتر است مشارکت با سازمان ها و مدارس را در برنامه تبلیغاتی خود بگنجانید

شرکت مشاوران کاوش آمادگی خود را جهت تدوین انواع طرح های توجیهی رستوران، فست فود، کافی شاپ  و ... جهت ارائه به سرمایه گذاران، بانک ها، سازمان ها و ... اعلام می نماید.

طرح های توجیهی تدوین شده توسط شرکت مشاوران کاوش بصورت کامل بوده و شامل:

 

- مطالعات بازار و تحقیقات بازار

- مطالعات فنی و عملیاتی

- مطالعات مالی

به همراه

- نرم افزار کامفار

می باشد.


جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های

021-66099733

021-66099752

09904260060

تماس حاصل نمایید.

 

لایک : 0
  • ارتباط با ما

    • موبایل: 09904260060
    • تلفن ثابت: 66099733-021
    • فکس: 66099752-021
    • ایمیل: kavoshmo.bs@gmail.com
    • آدرس پستی: ایران- تهران- خ آزادی- خ استادمعین- خ هاشمی- بعد از 21 متری جی- ک سحری- پ 4 ط 3