• 021-66099733
  • kavoshmo.bs@gmail.com
  • تهران- خ آزادی- خ استادمعین- خ هاشمی- بعد از 21 متری جی - ک سحری پ 4 ط 3

طرح توجیهی رستوران

 مراحل راه اندازی رستوران

-          ابتدا باید بدانید چه نوع رستورانی را میخواهید بزنید.

هرنوع رستوران اعم از ایرانی، فرانسوی، ایتالیایی، فست فود، دریایی، مکزیکی، مدیترانه ای، عربی، بین المللی  و ...

-          موقعیت مکانی رستوران را مشخص کنید     

انقدر مکان رستوران مهم است که موفقیت یا شکست رستوران به آن بستگی دارد. باید ببینید که رستوران در مناطق پر تردد قرار دارد ؟ جای پارک دارد ؟آیا در آن مکان ده تا رستوران دیگر زده شده و جمع شده است ؟ اگر این طور است حتما باید این نکات را مد نظر قرار بدهید.

-          نام رستوران را انتخاب کنید

به احتمال زیاد هیجان انگیزترین قسمت راه اندازی رستوران انتخاب نامی است که یک معنایی بدهد. نام رستوران منعکس کننده تم و موقعیت رستوران است .

-          نوشتن برنامه کسب و کار رستوران

برای اینکه بتوانید مدیریت بودجه ای برای راه اندازی رستوران داشته باشید ،باید ابتدا نقشه کسب و کار خود را طراحی کنید تا بتوانید با توجه به بودجه هزینه راه اندازی رستوران را برآورد کنید. شرکت مشاوران کاوش در این خصوص می تواند راهنمای بسیار خوبی در کنار شما باشد.

-          طراحی دکوراسیون داخلی رستوران

-          تامین بودجه

این مرحله راه اندازی رستوران ، مرحله ای است که بیشتر افراد از راه اندازی رستوران منصرف می شوند.بودجه را می توانید از موسسات مالی، وام ، سرمایه گذار تامین کنید.

-          درخواست مجوز های لازم

اخذ بیشتر مجوزها برای راه اندازی رستوران هفته ها یا حتی ماه ها زمان می برد. پس به محض اینکه متوجه شدید بودجه لازم را دارید ، باید شروع به پرکردن کاغذهای اخذ مجوز از اتحادیه مربوطه کنید.

 

-          دکوراسیون رستوران

خیلی از این فضاهای خالی که می بینید با یخچال ها و .. پر می شود.

-          نوشتن منوی رستوران

یک منوی خوب رستوران باید راحت خوانده بشود .

-          استخدام کارکنان رستوران

هر چه به روزهای افتتاح رستوران نزدیک می شوید، باید بیشتردر فکر استخدام آشپزان و گارسنان باشید. باید بهترین فرد را برای هر پستی انتخاب کنید.

-          تبلیغات رستوران

تبلیغات براییک رستوران تازه تاسیس شده مهمترین چیز است. اهمیت یک وب سایت خوب را برای رستوران نادیده نگیرید.

 

شرکت مشاوران کاوش آمادگی خود را جهت تدوین انواع طرح های توجیهی رستوران، فست فود، کافی شاپ  و ... جهت ارائه به سرمایه گذاران، بانک ها، سازمان ها و ... اعلام می نماید.

طرح های توجیهی تدوین شده توسط شرکت مشاوران کاوش بصورت کامل بوده و شامل:

 

- مطالعات بازار و تحقیقات بازار

- مطالعات فنی و عملیاتی

- مطالعات مالی

به همراه

- نرم افزار کامفار

می باشد.


جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های

021-66099733

021-66099752

09904260060

تماس حاصل نمایید.

 

لایک : 0
  • ارتباط با ما

    • موبایل: 09904260060
    • تلفن ثابت: 66099733-021
    • فکس: 66099752-021
    • ایمیل: kavoshmo.bs@gmail.com
    • آدرس پستی: ایران- تهران- خ آزادی- خ استادمعین- خ هاشمی- بعد از 21 متری جی- ک سحری- پ 4 ط 3